FaniPerfum.pl - forum, opinie o perfumach damskich i męskich.

Witaj na forum o perfumach FaniPerfum.pl !!!

Znajdziesz tu wiele ciekawych informacji, porad, opinii na temat perfum damskich, męskich jak i uniwersalnych.

Aby mieć pełen dostęp do naszego forum należy się zarejestrować.
Platforma Facebook

Zamknięty wątek
Pokaż wyniki od 1 do 13 z 13
Like Tree9Likes
  • 1 Post By Maciek
  • 1 Post By yhmmma
  • 1 Post By cycuu89
  • 1 Post By krystek
  • 1 Post By moon400
  • 2 Post By unisex
  • 2 Post By Maciek

Wątek: Wygraj perfumy (x2) za aktywność na stronie (posty, tematy, opinie) - sierpień 2013

  1. #1
    Awatar Maciek
    Administrator

    Status
    Offline
    Dołączył:
    Oct 2010
    Lokalizajca:
    Wrocław
    Posty:
    5,570
    Ulub. perfumy:
    Tom Ford Noir EDP, Idole de Lubin, Dior Homme

    Domyślnie Wygraj perfumy (x2) za aktywność na stronie (posty, tematy, opinie) - sierpień 2013

    W sierpniu za aktywność do wygrania będą perfumy:

    - Jacques Battini De L'ambre Shady 50ML (męskie)
    - Jacques Battini De L'ambre Violette 50ML (damskie)





    Sponsorem nagród jest firma Jacques Battini Cosmetics Sp. z o.o.
    Pod tym adresem http://sklep.jacquesbattini.pl znajdziecie więcej informacji o sponsorze oraz o jego produktach.




    Co trzeba zrobić, aby wziąć udział w losowaniu?

    1. Wystarczy być aktywnym użytkownikiem w danym miesiącu i zebrać przynajmniej 100 punktów.

    2. Po zebraniu minimum punktów należy dodać post w tym temacie o treści "Spełnione warunki" (do końca sierpnia).


    Za co dostaje się punkty ?

    * za każdy post - 1 punkt
    * za każdy założony temat w dziale: PERFUMY DAMSKIE, PERFUMY MĘSKIE, OGÓLNIE O PERFUMACH lub POZOSTAŁE - 6 punktów
    * za każdy założony temat poza powyższymi działami - 3 punkty
    * za każdą dodaną opinię o perfumach w katalogu perfum - 5 punktów


    Gdzie sprawdzić ile mamy napisanych postów, założonych tematów czy dodanych opinii?

    Posty - logujemy się na forum, klikamy w "Twój profil" (na górze, obok avatara), wybieramy po lewej "Posty użytkownika".

    Tematy - identycznie jak posty, tyle tylko, że zamiast klikać w "Posty użytkownika", klikamy w "Wątki użytkownika".

    Opinie - wchodzimy w "Twój profil". Na pasku adresu strony pokaże wam się http://www.faniperfum.pl/members/twójnick-numer/.
    Wystarczy zapamiętać ten numer i wkleić go w miejsce X pod tym adresem http://www.faniperfum.pl/opinie/opinie-uzytkownika/X


    Odbędą się dwa losowania. Przywilej pierwszeństwa wyboru perfum przypadnie wylosowanej osobie, która będzie miała większą ilość punktów.



    UWAGA!!!

    - Osoby, które będą pisały posty "na siłę", często o niskiej wartości merytorycznej nie będą brane pod uwagę w losowaniu!
    - Jeśli nie znajdziecie w katalogu z opiniami perfum do których chcecie dodać recenzję, należy napisać o tym TUTAJ
    - Dodanie opinii w stylu "Podoba mi się ten zapach - polecam!" nie będzie brane pod uwagę!!! Proszę dodawać opinie o długości ok. 300 znaków ze spacją lub więcej.
    - Nie kopiujemy opinii z innych serwisów, chyba że jesteśmy jej autorem.
    - Każda próba oszustwa będzie skutkowała dyskwalifikacją użytkownika.
    - Po losowaniu zwycięzca będzie zweryfikowany pod kątem spełnienia powyższych warunków.


    Jeśli są pytania, proszę je umieszczać w tym temacie.
    Ostatnio edytowane przez Maciek ; 20-08-2013 o 15:07 Powód: poprawiony link
    - Prowadzisz własny blog o kosmetykach/urodzie i chcesz umieścić informację o nim na forum? Zapraszam do tego działu
    - Specjalne promocje dla użytkowników forum - KLIK


  2. # ADS
    FaniPerfum.pl
    Dołączył
    Always
    Lokalizajca
    Advertising world
    Posty
    Many
     

  3. #2
    Awatar Maciek
    Administrator

    Status
    Offline
    Dołączył:
    Oct 2010
    Lokalizajca:
    Wrocław
    Posty:
    5,570
    Ulub. perfumy:
    Tom Ford Noir EDP, Idole de Lubin, Dior Homme

    Domyślnie Odp: Wygraj perfumy (x2) za aktywność na stronie (posty, tematy, opinie) - sierpień 2

    Wyżej jest to napisane, ale możliwe, że ktoś z przyzwyczajenia nie zwróci uwagi - zmieniła się minimalna punktacja jaką trzeba zdobyć, w tym miesiącu wynosi 100 pkt.
    - Prowadzisz własny blog o kosmetykach/urodzie i chcesz umieścić informację o nim na forum? Zapraszam do tego działu
    - Specjalne promocje dla użytkowników forum - KLIK


  4. #3
    Awatar Econochrist

    Status
    Offline
    Dołączył:
    Jul 2012
    Posty:
    2,637
    Ulub. perfumy:
    Rouge Bunny Rouge Embers, Montale Kabul Aoud, Escada Magnetism, Dior Aqua Fahrenheit, Loewe 7 Natural, Xerjoff Fiero

    Domyślnie Odp: Wygraj perfumy (x2) za aktywność na stronie (posty, tematy, opinie) - sierpień 2

    Sorry za mały offtop ale próbował ktoś może tych zapachów? Męska wersja ma strasznie intrygujące nuty zapachowe

  5. #4
    Awatar moon400

    Status
    Offline
    Dołączył:
    Jul 2013
    Lokalizajca:
    Poznań
    Posty:
    375
    Ulub. perfumy:
    Black Orchid,Armani Code, Armani Diamonds, Viktor&Rolf Flowerbomb,Perles de lalique,Mont Blanc

    Domyślnie Odp: Wygraj perfumy (x2) za aktywność na stronie (posty, tematy, opinie) - sierpień 2

    Cytat Zamieszczone przez Econochrist Zobacz posta
    Sorry za mały offtop ale próbował ktoś może tych zapachów? Męska wersja ma strasznie intrygujące nuty zapachowe
    Krzysiek Krawczyk próbował, wrzucił opinie tutaj:
    Jacques Battini De L'ambre Shady - Opinie - Perfumy męskie - FaniPerfum.pl - Perfumy, opinie, forum, blogi...
    Szkoda że damskiej wersji nikt nie testował,
    w starciu jaśmin - piwonia ciekawa jestem które wygrywa

    Trzymam kciuki za jaśmin

  6. #5
    Awatar Maciek
    Administrator

    Status
    Offline
    Dołączył:
    Oct 2010
    Lokalizajca:
    Wrocław
    Posty:
    5,570
    Ulub. perfumy:
    Tom Ford Noir EDP, Idole de Lubin, Dior Homme

    Domyślnie Odp: Wygraj perfumy (x2) za aktywność na stronie (posty, tematy, opinie) - sierpień 2

    Już po losowaniu....

    Perfumy wygrywa (+prawo do wyboru): moon400

    Drugi zapach dostaje: yhmmma

    sierpien.jpg

    sierpien2.jpg

    Gratuluję i czekam na info (prywatna wiadomość) gdzie wysłać perfumy.
    moon400 likes this.
    - Prowadzisz własny blog o kosmetykach/urodzie i chcesz umieścić informację o nim na forum? Zapraszam do tego działu
    - Specjalne promocje dla użytkowników forum - KLIK


  7. #6
    Awatar moon400

    Status
    Offline
    Dołączył:
    Jul 2013
    Lokalizajca:
    Poznań
    Posty:
    375
    Ulub. perfumy:
    Black Orchid,Armani Code, Armani Diamonds, Viktor&Rolf Flowerbomb,Perles de lalique,Mont Blanc

    Domyślnie Odp: Wygraj perfumy (x2) za aktywność na stronie (posty, tematy, opinie) - sierpień 2

    Yuppppiiiiiii ale się cieszę !!!
    Maćku bardzo bardzo dziękuję Tobie i Sponsorowi konkursu.

    Już się nie mogę doczekać nagrody.
    Poproszę wersję damską,
    męska dla kolegi yhmmmma.

    Gratulacje Kuba !!!!

  8. #7
    Awatar yhmmma

    Status
    Offline
    Dołączył:
    Oct 2012
    Posty:
    2,363

    Domyślnie Odp: Wygraj perfumy (x2) za aktywność na stronie (posty, tematy, opinie) - sierpień 2

    O kurde
    Bardzo fajnie bo byłem ciekawy tego zapachu po nutach, a tu będę miał cały flakon ;D
    Bardzo się cieszę I gratuluję koleżance;>
    moon400 likes this.

  9. #8
    Awatar cycuu89

    Status
    Offline
    Dołączył:
    May 2013
    Posty:
    131
    Ulub. perfumy:
    Versace Medusa pour Homme, YSL La Nuit,

    Domyślnie Odp: Wygraj perfumy (x2) za aktywność na stronie (posty, tematy, opinie) - sierpień 2

    ehh jak pech to pech :p Gratuluję zwycięzcą
    moon400 likes this.

  10. #9
    Awatar Jonas

    Status
    Offline
    Dołączył:
    Sep 2013
    Posty:
    1

    Domyślnie Odp: Wygraj perfumy (x2) za aktywność na stronie (posty, tematy, opinie) - sierpień 2

    Miałem brać udział w tym konkursie ale coś mi się wydawało że konkurs będzie rozstrzygnięty po koleżeńsku i się nie pomyliłem...

  11. #10
    Awatar krystek

    Status
    Offline
    Dołączył:
    Jan 2013
    Lokalizajca:
    internet
    Posty:
    905
    Ulub. perfumy:
    Hermes Terre d'Hermes, A&F Fierce/Mont Blanc Legend, Chanel Platinum Egoiste

    Domyślnie Odp: Wygraj perfumy (x2) za aktywność na stronie (posty, tematy, opinie) - sierpień 2

    Gratulacje dla Zwycięzców

    Cytat Zamieszczone przez Jonas Zobacz posta
    Miałem brać udział w tym konkursie ale coś mi się wydawało że konkurs będzie rozstrzygnięty po koleżeńsku i się nie pomyliłem...
    co to za troll?..
    yhmmma likes this.

  12. #11
    Awatar moon400

    Status
    Offline
    Dołączył:
    Jul 2013
    Lokalizajca:
    Poznań
    Posty:
    375
    Ulub. perfumy:
    Black Orchid,Armani Code, Armani Diamonds, Viktor&Rolf Flowerbomb,Perles de lalique,Mont Blanc

    Domyślnie Odp: Wygraj perfumy (x2) za aktywność na stronie (posty, tematy, opinie) - sierpień 2

    Cytat Zamieszczone przez Jonas Zobacz posta
    Miałem brać udział w tym konkursie ale coś mi się wydawało że konkurs będzie rozstrzygnięty po koleżeńsku i się nie pomyliłem...
    Zawsze kolego możesz się z nami zaprzyjaźnić.
    yhmmma likes this.

  13. #12
    Awatar unisex

    Status
    Offline
    Dołączył:
    Oct 2011
    Lokalizajca:
    Warszawa
    Posty:
    2,205
    Ulub. perfumy:
    Nisza prez małe "n"

    Domyślnie Odp: Wygraj perfumy (x2) za aktywność na stronie (posty, tematy, opinie) - sierpień 2

    Gratulacje!
    yhmmma and moon400 like this.

  14. #13
    Awatar Maciek
    Administrator

    Status
    Offline
    Dołączył:
    Oct 2010
    Lokalizajca:
    Wrocław
    Posty:
    5,570
    Ulub. perfumy:
    Tom Ford Noir EDP, Idole de Lubin, Dior Homme

    Domyślnie Odp: Wygraj perfumy (x2) za aktywność na stronie (posty, tematy, opinie) - sierpień 2

    Cytat Zamieszczone przez Jonas Zobacz posta
    Miałem brać udział w tym konkursie ale coś mi się wydawało że konkurs będzie rozstrzygnięty po koleżeńsku i się nie pomyliłem...
    Nic po koleżeńsku - osobiście nie znam yhmmma czy moon400. Tak maszyna wylosowała i tak nagrody rozdaje.

    Zresztą przejrzyj sobie archiwalne konkursy i sprawdź kto wygrywał.


    We wtorek umieszczę info o kolejnym konkursie...
    yhmmma and moon400 like this.
    - Prowadzisz własny blog o kosmetykach/urodzie i chcesz umieścić informację o nim na forum? Zapraszam do tego działu
    - Specjalne promocje dla użytkowników forum - KLIK


Zamknięty wątek

Podobne wątki

  1. Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 01-07-2013, 21:15
  2. Odpowiedzi: 4
    Ostatni post / autor: 01-06-2013, 09:50
  3. Odpowiedzi: 5
    Ostatni post / autor: 04-05-2013, 23:18
  4. Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 01-04-2013, 07:52
  5. Odpowiedzi: 26
    Ostatni post / autor: 03-03-2013, 10:09

Uprawnienia umieszczania postów

  • Możesz zakładać nowe wątki
  • Możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56