FaniPerfum.pl - forum, opinie o perfumach damskich i męskich.

Witaj na forum o perfumach FaniPerfum.pl !!!

Znajdziesz tu wiele ciekawych informacji, porad, opinii na temat perfum damskich, męskich jak i uniwersalnych.

Aby mieć pełen dostęp do naszego forum należy się zarejestrować.
Platforma Facebook

Odpowiedz w tym wątku
Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 1 do 15 z 20
Like Tree5Likes

Wątek: Najdziwniejsze opinie dotyczące naszej pasji

  1. #1
    Awatar Econochrist

    Status
    Offline
    Dołączył:
    Jul 2012
    Posty:
    2,637
    Ulub. perfumy:
    Rouge Bunny Rouge Embers, Montale Kabul Aoud, Escada Magnetism, Dior Aqua Fahrenheit, Loewe 7 Natural, Xerjoff Fiero

    Domyślnie Najdziwniejsze opinie dotyczące naszej pasji

    Cześć,
    Ostatnio bardzo mnie zaciekawiło jak to jest u innych. Dostajecie od swoich współdomowników czy ludzi w Waszym otoczeniu jakieś niewybredne komentarze dotyczące Naszego pogłębiającego się nałogu, zwanego jeszcze w pewnych kręgach "pasją" ? Ja kilkukrotnie usłyszałem, że mam więcej perfum niż "baba". Zastanowiło mnie to bo mało jaka baba -a jako taka kojarzy mi się z taką starszą panią na targowisku - używa wód toaletowych czy perfum. W pracy też raz zostałem mile doceniony: "Jak to robisz, że codziennie inaczej pachniesz". I choć to może spore uogólnienie to coś w tym jest. Jak to jest u Was?

  2. # ADS
     

  3. #2
    Awatar yhmmma

    Status
    Offline
    Dołączył:
    Oct 2012
    Posty:
    2,363

    Domyślnie Odp: Najdziwniejsze opinie dotyczące naszej pasji

    Ja tylko ciagle slysze, ze jestek maniakiem i nie mozna za mna nadazyc.

  4. #3
    Awatar Maciek
    Administrator

    Status
    Offline
    Dołączył:
    Oct 2010
    Lokalizajca:
    Wrocław
    Posty:
    5,570
    Ulub. perfumy:
    Tom Ford Noir EDP, Idole de Lubin, Dior Homme

    Domyślnie Odp: Najdziwniejsze opinie dotyczące naszej pasji

    czesto słysze tekst "Co tam ci pocztą pszyszło?.....Znow perfumy!!??!!"
    hubi87 and yhmmma like this.
    - Prowadzisz własny blog o kosmetykach/urodzie i chcesz umieścić informację o nim na forum? Zapraszam do tego działu
    - Specjalne promocje dla użytkowników forum - KLIK


  5. #4
    Awatar Econochrist

    Status
    Offline
    Dołączył:
    Jul 2012
    Posty:
    2,637
    Ulub. perfumy:
    Rouge Bunny Rouge Embers, Montale Kabul Aoud, Escada Magnetism, Dior Aqua Fahrenheit, Loewe 7 Natural, Xerjoff Fiero

    Domyślnie Odp: Najdziwniejsze opinie dotyczące naszej pasji

    Ha ha u mnie w domu to samo było, od jakiegoś czasu tylko wymowne spojrzenia kiedy znowu do drzwi zadzwoni kurier lub mój biedny Pan Listonosz. Eh chłopina ma żywot

  6. #5
    Awatar Krzysiek Krawczyk

    Status
    Offline
    Dołączył:
    Jan 2013
    Lokalizajca:
    Bytom
    Posty:
    677
    Ulub. perfumy:
    Jacomo de Jacomo, Ted Lapidus Black Soul, Lalique Pour Homme Equus, Avon Tomorrow, CK Obsession, Ungaro III

    Domyślnie Odp: Najdziwniejsze opinie dotyczące naszej pasji

    mój kumpel mówi, że jestem "pier...nięty", a w pracy się nie przyznaję

  7. #6
    Awatar Dudi

    Status
    Offline
    Dołączył:
    Aug 2012
    Lokalizajca:
    Bristol
    Posty:
    1,143
    Ulub. perfumy:
    /marki : Creed, Tom Ford, Dior

    Domyślnie Odp: Najdziwniejsze opinie dotyczące naszej pasji

    W pracy jak dzwoni repecjonistka (zawsze odpowiadam "ok, juz ide" i po tym wiedza ) pada pytanie :"Buty czy perfumy?!".
    A w domu ogolnie wojna

  8. #7
    Awatar unisex

    Status
    Offline
    Dołączył:
    Oct 2011
    Lokalizajca:
    Warszawa
    Posty:
    2,205
    Ulub. perfumy:
    Nisza prez małe "n"

    Domyślnie Odp: Najdziwniejsze opinie dotyczące naszej pasji

    Nie są to wyszukane teksty. Może ograniczę się do jakiegoś łagodnego: "już ci te perfumy mózg wyżarły!". Poza tym czasami słyszę, że gadam tylko o jednym.
    Dudi likes this.

  9. #8
    Awatar yhmmma

    Status
    Offline
    Dołączył:
    Oct 2012
    Posty:
    2,363

    Domyślnie Odp: Najdziwniejsze opinie dotyczące naszej pasji

    Cytat Zamieszczone przez Maciek Zobacz posta
    czesto słysze tekst "Co tam ci pocztą pszyszło?.....Znow perfumy!!??!!"
    Ja mam to samo !
    Sąsiedzi i wszyscy znajomi co ze mną idą, czy są u mnie - zawsze pytają mnie albo mojej dziewczyny " co tym razem perfumy czy inne telefony ? " [ bo kiedyś miałem manie zmieniania telefonów co chwilę ] I listonosz biedny też tyle paczek zawsze wozi że wszyscy zawsze się śmieją i mówią " ten to ma przerąbane z Wami, chyba nikt tyle nie zamawia ile Ty"

  10. #9
    Awatar monti44

    Status
    Offline
    Dołączył:
    Feb 2013
    Lokalizajca:
    Będzin
    Posty:
    254
    Ulub. perfumy:
    chanel egoiste

    Domyślnie Odp: Najdziwniejsze opinie dotyczące naszej pasji

    Cytat Zamieszczone przez yhmmma Zobacz posta
    Ja tylko ciagle slysze, ze jestek maniakiem i nie mozna za mna nadazyc.
    u mnie dokładnie tak samo.

  11. #10
    Awatar Tony

    Status
    Offline
    Dołączył:
    Nov 2012
    Lokalizajca:
    Warszawa
    Posty:
    47
    Ulub. perfumy:
    chanel platinum egoiste

    Domyślnie Odp: Najdziwniejsze opinie dotyczące naszej pasji

    Cytat Zamieszczone przez yhmmma Zobacz posta
    Ja mam to samo !
    Sąsiedzi i wszyscy znajomi co ze mną idą, czy są u mnie - zawsze pytają mnie albo mojej dziewczyny " co tym razem perfumy czy inne telefony ? " [ bo kiedyś miałem manie zmieniania telefonów co chwilę ] I listonosz biedny też tyle paczek zawsze wozi że wszyscy zawsze się śmieją i mówią " ten to ma przerąbane z Wami, chyba nikt tyle nie zamawia ile Ty"
    hehe , dlatego ja juz dawno temu zrezygnowalem z poczty oraz kurierow ( w szczegolnosci zamowienia do miejsca pracy ) ,
    zamawiam wylacznie do paczkomatow a w perfumeriach w ktorych nie ma takie opcji , poprostu nie kupuje

  12. #11
    Awatar gucio

    Status
    Offline
    Dołączył:
    Dec 2012
    Posty:
    144

    Domyślnie Odp: Najdziwniejsze opinie dotyczące naszej pasji

    Przejmować się tym co ludzie pomyślą ?
    W końcu za to im płacą żeby dostarczali nam paczki, niech się cieszą że tyle zamawiamy, z nami maniakami nie zginą

    Najdziwniejsze opinie/uwagi ? "Kupiłbyś sobie nowy telefon (10-letnia nokia) a nie ciągle te perfumy
    yhmmma likes this.

  13. #12
    Awatar karriot

    Status
    Offline
    Dołączył:
    Aug 2013
    Lokalizajca:
    Bychawa
    Posty:
    43
    Ulub. perfumy:
    www.fragrantica.pl/uzytkownicy/4141/

    Domyślnie Odp: Najdziwniejsze opinie dotyczące naszej pasji

    Wybaczcie, ze sie wtrace ale pomimo iz jestem kobieta i nikogo nie powinno to dziwic to wiele razy spotkalam sie z opiniami: ''masz tyle perfum i jeszcze nowe zamawiasz ??''.. no qrcze.. zamawiam bo lubie, wole wydac pieniadze na nowa buteleczke perfum co kilka miesiecy, a nie na paczke fajek co kilka dni ;> no nie tak ??
    a o ludziach odwiedzajacych moj pokoj i patrzacych na jedna polke w nim sie znajdujaca to juz nie wspomne.. Zawsze sa zdziwieni, ze na niej mam ''az'' (ich zdaniem) 24 pustych flakonikow po perfumach.. Wtedy ja im mowie: a w szufladach mam jeszcze ponad 10 ;> dla mnie oczywiscie to niewiele, ale dla innych to przerazajaca liczba...
    Ale po co sie przejmowac co inni pomysla o Tobie i Twojej pasji Ona jest Twoja i oni tego nigdy nie zrozumieja gdy kurier kolejny raz zapuka do Twych drzwi :p

  14. #13
    Awatar Econochrist

    Status
    Offline
    Dołączył:
    Jul 2012
    Posty:
    2,637
    Ulub. perfumy:
    Rouge Bunny Rouge Embers, Montale Kabul Aoud, Escada Magnetism, Dior Aqua Fahrenheit, Loewe 7 Natural, Xerjoff Fiero

    Domyślnie Odp: Najdziwniejsze opinie dotyczące naszej pasji

    Ty jesteś jeszcze dziewczyną a pokutuje nadal przeświadczenie, że perfumy to bardziej do dziewczyny pasują niż faceta.

  15. #14
    Awatar karriot

    Status
    Offline
    Dołączył:
    Aug 2013
    Lokalizajca:
    Bychawa
    Posty:
    43
    Ulub. perfumy:
    www.fragrantica.pl/uzytkownicy/4141/

    Domyślnie Odp: Najdziwniejsze opinie dotyczące naszej pasji

    Taaak jestem ''jeszcze'' dziewczyna i nie zamierzam tego zmieniac a co do przeswiadczenia z biegiem czasu to sie zmieni ;> tylko ciekawe czy dozyjesz tej chwili :p

  16. #15
    Awatar edek45

    Status
    Offline
    Dołączył:
    Nov 2012
    Lokalizajca:
    Ustroń
    Posty:
    360
    Ulub. perfumy:
    Zino Davidoff "Zino", Jesus Del Pozo "Halloween Man", Etienne Aigner "White"

    Domyślnie Odp: Najdziwniejsze opinie dotyczące naszej pasji

    Dziwne to, bo ja, mając już swoje lata na karku, nigdy nie spotkałem się ze zdziwieniem ze strony otoczenia, że używam dobrze pachnących kosmetyków. Nie mówię tu o zapędach kolekcjonerskich, a raczej o czasach sięgających PRL-u, gdzie zdobycie dobrej wody toaletowej wiązało się z obowiązkową wizytą w Pewexie.

Odpowiedz w tym wątku
Strona 1 z 2 12 OstatniOstatni

Podobne wątki

  1. Opinie
    Przez Econochrist w dziale Problemy/sugestie dotyczące forum
    Odpowiedzi: 3
    Ostatni post / autor: 22-10-2013, 05:57
  2. opinie dot. perfum
    Przez hubi87 w dziale Problemy/sugestie dotyczące forum
    Odpowiedzi: 6
    Ostatni post / autor: 05-08-2012, 19:51
  3. DKNY red delicious proszę o opinie,ktoś posiada?
    Przez lukas87 w dziale Perfumy męskie
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 05-05-2012, 18:28
  4. LANCOME MIRACLE L'AQUATONIC jakieś opinie ?;)
    Przez hubi87 w dziale Perfumy męskie
    Odpowiedzi: 0
    Ostatni post / autor: 02-04-2012, 11:51

Uprawnienia umieszczania postów

  • Możesz zakładać nowe wątki
  • Możesz pisać wiadomości
  • Nie możesz dodawać załączników
  • Nie możesz edytować swoich postów
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44